Adéu Quart Cinturó, per fi!

L’Ajuntament de Cardedeu esborrarà, finalment, la reserva de sol destinada a la implantació del Quart Cinturó al seu pas per la vila, i que encara figura en el planejament urbanístic de Cardedeu tot i la moció aprovada al Ple Municipal d’abril 2011 en la qual s’acordava emprendre la modificació de POUM pertinent.

Finalment, el Ple d’octubre 2015, va incloure l’aprovació inicial de la modificació puntal del POUM per eliminar la reserva viària del Quart Cinturó (Autovia Orbital de Barcelona, tram Abrera – Sant Celoni, B-40) al seu pas per Cardedeu. Amb els vots a favor de 16 regidors i l’abstenció del PP, finalment s’iniciarà el tràmit per esborrar el traçat d’aquesta via i, amb això, també quedaran sense efecte les afectacions a les diferents finques rústiques que es contemplaven al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Cardedeu vigent. 

Quatre anys i mig després de l’aprovació de la moció presentada per la CUP, amb l’incompliment del govern de CiU de 2011-15 pel desinterès d’executar l’acord, finalment, Cardedeu esborrarà el seu tram de Quart Cinturó. 

Ara i sempre, Cardedeu diu NO al Quart Cinturó! 

 

 

 

 

 

“Cardedeu esborrarà el seu tram de Quart Cinturó”