La CUP de Cardedeu presenta un programa polític per anar més enllà

La CUP de Cardedeu ha presentat el seu programa polític de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig, un programa que mira al llarg termini i que defuig les lògiques electoralistes, amb propostes estratègiques per construir sobirania territorial, avançar cap a la planificació de l'economia en clau social i solidària, dignificar les tasques de cures i fer front a la crisi climàtica des del municipi.

Aquest dissabte 6 de maig, la CUP de Cardedeu ha presentat públicament el seu programa polític de cara a les eleccions muncipals del 28 de maig fent una ruta guiada pel poble a través de diferents llocs que simbolitzen els eixos estratègics de la formació.

La ruta ha començat a la plaça Sant Joan, on Blai Taberner, el cap de llista, ha presentat el proposta política de l'organització i ha explicat què vol dir "anar més enllà". L'acte ha seguit fent aturades davant del CSO L'Espora, el Parc dels Pinetons, el Mercat Municipal, el CAP, l'Escola Dolors Granés i la Plaça Joan Alsina, cadascuna d'elles amb explicacions per part de diferents membres de la candidatura com ara en Nico Planterose, la Mercè Falguera o l'Àngels Ondiviela.

El programa estratègic es pot consultar aquí.

El programa extens es pot consultar aquí.