La CUP de Cardedeu fa un porta a porta per explicar la feina feta al govern i per recollir demandes de la ciutadania

Al llarg dels últims dies, la CUP ha visitat desenes de llars per explicar la seva tasca a govern i per escoltar les percepcions, demandes, crítiques i propostes de la ciutadania.

Fem créixer la llavor!

Al llarg dels darrers dies, la CUP de Cardedeu ha realitzat un porta a porta a la vila per explicar la feina feta al govern municipal i escoltar les percepcions, demandes i propostes de la ciutadania de cara a les properes eleccions del proper mes de maig.

El porta a porta dut a terme per membres de l’assemblea de la CUP entre els quals, els regidors actuals que l’organització té al consistori, ha visitat desenes de llars cardedeuenques perseguint un doble objectiu.

En primer lloc, s’ha volgut posar en valor la tasca de govern de la CUP al llarg dels darrers 4 anys i s’ha volgut fer de viva veu, per tal de mesurar-ne la seva aprovació. En segon lloc, s’ha volgut establir un canal directe de comunicació per tal d’escoltar les persones i conèixer així les seves percepcions, demandes específiques i propostes per tal d’incloure-les al programa electoral que s’està elaborant de cara a les eleccions municipals del maig.

Segons Laia Muñoz, cupaire i regidora de Serveis Socials, Salut i Immigració a l’Ajuntament de Cardedeu, “el porta a porta ha servit per escoltar a la ciutadania, independentment de la seva afinitat amb el nostre projecte polític i recollir-ne inquietuds i preocupacions que seran clau a l’hora de concretar el programa polític de la CUP.”

La formació té previst presentar la llista de persones amb la qual concorrerà a les eleccions en un acte públic a la Plaça Sant Corneli el diumenge 10 de març a les 12h.