Ramon Garcia serà el nou regidor de la CUP de Cardedeu

Ramon Garcia, que ocupa el tercer lloc a la llista electoral, prendrà el relleu d’Adrià Soler després que el passat 14 de gener renuncies a seguir sent regidor. El nou regidor de la CUP prendrà possessió després de l’aprovació de pressupostos.

Ramon Garcia va néixer l’any 1984 a la Vila de Gràcia i des d’aquell mateix any viu a Cardedeu. Ha estat implicat en el teixit associatiu del poble: el Casal Popular la Traca, l’Assemblea de Joves de Cardedeu (Arran), els diables i el Polvorí, i és membre actiu de l’assemblea del Casino Popular de Cardedeu. Garcia, a més, és membre de la CUP de Cardedeu des que aquesta es va crear. En Ramon Garcia va estudiar Ciències Polítiques, i des de fa anys es dedica professionalment a l’educació en el lleure fent de coordinador d’activitats en una casa de colònies

Durant l’assemblea de la CUP on ha assumit aquesta responsabilitat, Ramon Garcia ha declarat que “ser regidor de l’ajuntament de Cardedeu és un repte personal i polític” i ha defensat la importància de “lluitar perquè la veu del teixit associatiu i del carrer arribi al consistori”