Compromesos amb el món

Sota el lema "Compromesos amb el món" diverses entitats amb el suport de l'Ajuntament van dur a terme la Setmana de la Cooperació i la Solidaritat Internacional: 

Alguns dels actes de la setmana van ser la taula rodona: Dones i cooperació, amb Marta Grau. Cap de l'Àrea de Cooperació. Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, M. Jesús Ara. Col·lectiu de Mujeres de Matagalpa, Montserrat Ortiz. Fundació Vicente Ferrer, Mireia Gil. Amics d'AkkBenn i Fundació Educació Solidària i Montserrat Riba. Mujeres de Burkina Faso. 

L'exposició "Treballadores del món"

La taula rodona: Sàhara, Kurdistan i Palestina: context actual i solidaritat internacional, amb Amina Hussein. Periodista, traductora i activista kurda, Mazeed Khalilia Dib. Col·lectiu Zaituna (Terrassa) i membre de la junta directiva de la comunitat Palestina a Catalunya i Toni Guirao. Membre del Frente Polisario.

La Fira de Cooperació al Desenvolupament, amb estands de les entitats amb activitats a la plaça durant tot el dia

La xerrada: Resistències i autonomia dels pobles indígenes, amb Domingo Hernández Ixcoy. Dirigent històric per la defensa del territori dels pobles indígenes, Guatemala.

Contes sobre el Sàhara per a infants amb Marta Fos i Miquel Cartró

El concert amb Rumbamazigha, que és un projecte del Taller de Músics que neix per impulsar i barrejar músics de procedències diverses, geogràfiques i estilístiques. Rumba catalana i música popular amazigha intercanviant els seus llenguatges musicals, melodies i ritmes, per crear col·lectivament un so popular, ballable, festiu, propi i sense etiquetes.​